Algemene Voorwaarden

Door te registreren of het plaatsen van een bestelling op BRICKIS verklaart u zich akkoord met onze Algemene Voorwaarden, gelieve deze website niet te gebruiken als u geen 21 jaar of ouder bent of als u niet akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.

Verzenden en Terug zenden
aub vul bij uw bestelling de juiste naam en verzendadres in, indien de goederen niet kunnen worden geleverd als gevolg van verkeerde naam of het verkeerde adres of de geadresseerde niet beschikbaar is, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden en zal er geen terugbetaling worden gegeven. Bestellingen worden pas verwerkt nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

De EU-reglementering voor het terugsturen van uw bestelling, U hebt het recht om uw goederen terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst zonder enige reden, in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin ze ontvangen werden, ongebruikt . Wij zijn niet verantwoordelijk voor de retour verzendkosten of eventuele andere kosten. Terugbetaling zal worden gegeven zodra de goederen terug in ons bezit zijn en na een kwaliteitscontrole. Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet kunnen we een bedrag in mindering brengen of de teruggave in zijn geheel weigeren.

Tax en Belastingen

Er zijn geen extra kosten voor de landen van de EU. Buiten de EU: onze prijzen zijn exclusief belastingen, raadpleeg dan uw plaatselijke postkantoor en autoriteiten. Sommige landen doen vragen importheffingen Deze belastingen zijn niet afhankelijk van België maar van uw land.

Disclaimer

De gepersonaliseerde blokjes en minifiguurtjes zijn handelsmerken van LEGO ® deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.


Brickis.be is niet verantwoordelijk voor enige schade die de klant kan lijden. Brickis.be geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens dat voortkomt uit vertragingen, niet aankomen, of verkeerde aflevering, en alle onderbrekingen van diensten veroorzaakt door Brickis.be en haar personeel.

Wij doen ons uiterste best om de prijzen op onze website juist te formuleren, mocht er echter een foutje in onze vermelde prijzen zijn ingeslopen, behouden wij ons het recht voor deze te corrigeren.

Deze website gebruikt cookies, u kunt deze uitschakelen in uw browser , lees ook hier http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/veilig-online/privacy-op-internet/extra/cookies-uitschakelen/