Verzending & Retourneren

Bestellingen ( niet gepersonaliseerd) worden over het algemeen verzonden binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling of afhankelijk van de hoeveelheid, van 1 tot 3 weken tijd of 3-5 weken na ontvangst van de betaling. en worden verzonden via de post - of DPD met tracking en drop-off met handtekening. U krijgt een link om de status van uw pakket online te volgen.

In de verzendkosten is alles inbegrepen GEEN EXTRA KOSTEN. Wij adviseren u om uw items te groeperen in één bestelling om te besparen op de verzendingskosten. Twee verschillende bestellingen afzonderlijk geplaatst, kunnen niet tesamen verzonden worden. Uw pakket zal worden verzonden op eigen risico, maar bestellingen boven EUR 50,00 worden geleverd met verzekering.

In onze verpakkingen zijn uw items goed beschermd.

De EU-reglementering voor het terugsturen van uw bestelling, U hebt het recht om uw goederen terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst zonder enige reden, in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin ze ontvangen werden, ongebruikt . brickis is niet verantwoordelijk voor de retour verzendkosten of eventuele andere kosten. Terugbetaling zal worden gegeven zodra de goederen terug in ons bezit zijn en na een kwaliteitscontrole. Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet kunnen we een bedrag in mindering brengen of de teruggave in zijn geheel weigeren.

Bestellingen op maat en/of gegraveerd en/of gedrukt :

Op maat gemaakte producten kan je niet annuleren, omdat deze speciaal voor jou zijn gemaakt.  Je krijgt van ons een bevestiging dat je een op maat gemaakt product hebt besteld en we nemen de specifieke voorwaarden met je door. Deze producten kan je alleen retourneren als er iets mis mee is en niet voor het beschreven doel kunnen worden gebruikt.